Twoja przeglądarka nie jest już wspierana.

Strona Getin Bank działa w wielu przeglądarkach, jednak ze względów bezpieczeństwa i uzyskania optymalnego komfortu przeglądania, zalecamy aktualizację przeglądarki. Obok znajdziesz informacje o wersjach w pełni wspieranych przeglądarek.

Getinbank

Infolinia 197 97

+32 604 30 01 z telefonów komórkowych oraz zza granicy. Opłata za połączenie wg taryfy operatora. Infolinia dostępna 7 dni w tygodniu, w godzinach 7:00 - 22:00.

Getin Bank zaprasza na „Codzienne zakupy” w Biedronce

21.10.2013

Getin Bank rozpoczął akcję „Codzienne zakupy”, w ramach której Klienci Banku mogą otrzymać 10% zwrotu wydatków za zakupy w sklepach sieci Biedronka. Promocja obejmuje rachunki opłacone bezgotówkowo, za pomocą aplikacji mobilnej iKASA. W ten sposób Klienci mogą zaoszczędzić nawet 50 zł miesięcznie.

Od 21 października br. wszystkie osoby posiadające konto osobiste w Getin Banku mogą zapłacić za zakupy w sklepach Biedronka za pomocą telefonu, bez konieczności posiadania gotówki. Warunkiem jest zainstalowanie na smartfonie dedykowanej aplikacji iKASA, połączonej z rachunkiem bankowym. Wszyscy nowi Klienci Banku, którzy zdecydują się na założenie Konta Słonecznego lub Getin UP, dodatkowo otrzymają zwrot 10% wydatków za opłacone mobilnie zakupy w sklepach sieci Biedronka. Promocja „Codzienne zakupy” potrwa do końca grudnia br.

Aplikacja umożliwiająca płatności mobilne w sklepach sieci Biedronka jest w pełni zintegrowana z kontem osobistym w Getin Banku. Przy dokonywaniu płatności należy podać kasjerowi jednorazowy kod, widoczny na ekranie telefonu. Po wprowadzeniu go do systemu przez pracownika sklepu Biedronka wystarczy zaakceptować transakcję, potwierdzając ją w aplikacji. Informacje o kwocie płatności są widoczne w historii rachunku, a Klient zachowuje pełną kontrolę nad swoimi wydatkami. Dzięki zastosowaniu systemu podwójnego szyfrowania w oparciu o najlepsze standardy kryptograficzne, iKASA gwarantuje najwyższy poziom bezpieczeństwa realizowanych transakcji.

„Współpraca z siecią sklepów Biedronka wpisuje się w realizację przyjętej przez nas strategii oferowania Klientom prostych i funkcjonalnych produktów i usług, działających w oparciu o nowoczesną bankowość internetową i mobilną. Wprowadzając promocję „Codzienne zakupy” chcemy zachęcić Klientów do korzystania z alternatywnych form płatności, o wiele wygodniejszych niż operowanie tradycyjną gotówką” – mówi Maciej Szczechura, Członek Zarządu Getin Noble Banku.

Płatności mobilne można realizować bez limitów kwotowych, we wszystkich sklepach sieci Biedronka. Szczegółowe informacje i instrukcja obsługi są dostępne na stronie  www.ikasa.com.pl

Regulamin promocji