31.07.2018
Oferta Specjalna „Bonus za aktywność” regularnie zwycięża w najważniejszych branżowych rankingach kont oszczędnościowych. Oferta okazała się bezkonkurencyjna także w lipcowych zestawieniach. Wyróżnia się oprocentowaniem 3,5% w skali roku oraz gwarancją jego niezmienności przez 12 miesięcy. Obecna edycja oferty specjalnej trwa do końca sierpnia br.
15.05.2018
Oferta Getin Banku - 3,5% na Koncie Oszczędnościowym zajęła I miejsce w rankingu najlepszych kont oszczędnościowych w maju 2018 r. opracowanym przez ekspertów Comperia.pl. Autorzy zestawienia wytypowali najatrakcyjniejsze oferty dla Klienta, który chce ulokować kwotę 10 tys. zł. na rachunku oszczędnościowym.
25.04.2018
Getin Bank zajął drugie miejsce w prestiżowym rankingu Złoty Bankier w kategorii głównej Złoty Bank – najlepsza wielokanałowa jakość obsługi. Bank został doceniony również w obszarze bezpieczeństwa, uplasował się na trzeciej pozycji w kategorii Bezpieczny Bank – Najlepsze praktyki. Organizatorami rankingu są Puls Biznesu oraz portal Bankier.pl.
02.03.2018
Getin Bank otrzymał tytuł Instytucja Roku 2017 w kategorii Najlepsza jakość obsługi w placówce. Zwycięzcy zostali wyłonieni na podstawie średniego wyniku z czterech edycji badania organizowanego przez portal MojeBankowanie.pl. Celem rankingu jest poprawa poziomu jakości obsługi Klienta oraz rozpowszechnianie najlepszych praktyk.