08.04.2019
Getin Bank zaproponował swoim Klientom nowe warunki „Darmowego Kredytu Gotówkowego”. Bank oferuje nawet do 4 000 zł kredytu z równą i prostą ratą rozłożoną na 10 miesięcy. „Darmowy Kredyt Gotówkowy” w Getin Banku to również gwarancja pożyczki bez ubezpieczenia, prowizji i oprocentowania, a to oznacza, że Klient oddaje dokładnie tyle samo, ile pożyczył. RRSO wynosi 0%.
08.04.2019
Getin Noble Bank, w ramach współpracy z Europejskim Bankiem Inwestycyjnym, pozyskał środki unijne na preferencyjne finansowanie inwestycji efektywności energetycznej we wspólnotach i spółdzielniach mieszkaniowych, a także w budynkach towarzystw budownictwa społecznego. W połowie 2018 roku w województwach pomorskim, kujawsko-pomorskim oraz mazowieckim zostały wprowadzone do oferty kredyty o obniżonym oprocentowaniu pochodzące ze środków Regionalnych Programów Operacyjnych.
06.03.2019
Wysoka jakość usług private banking w Getin Noble Bank została po raz kolejny wyróżniona najwyższą oceną w corocznym ratingu „Forbesa” usług private banking. Docenione zostały wysoki poziom obsługi i jakość posiadanych produktów. Ofertę wyróżniono również ze względu na kompleksowe wsparcie Klientów, dostęp do szerokiej palety rozwiązań inwestycyjnych oraz usług dodatkowych.
14.02.2019
Getin Bank wprowadził do swojej oferty Lokatę Powitalną w EUR i USD, która jest uzupełnieniem kompleksowej propozycji banku dla osób, które chcą oszczędzać w walutach obcych. Lokata Getin Banku jest obecnie jedną najatrakcyjniejszych na rynku. Promocyjna stawka oprocentowania wynosi aż do 2,5% w walucie USD oraz do 2% w EUR. Z oferty skorzystać można do 13 marca 2019 br.
18.01.2019
Getin Bank zwyciężył w zestawieniu banków najczęściej zajmujących I miejsce w rankingach Bankier.pl w 2018 roku w kategorii Najlepsze konta oszczędnościowe. Oferta „Bonus za aktywność” pojawiała się na miejscu lidera w comiesięcznych rankingach aż 7 na 12 razy. Konto Oszczędnościowe oprocentowane 3,5 proc. w skali roku jest dostępne w ofercie Getin Banku od maja br., a już od czerwca nieprzerwanie zajmowało pierwszą pozycję w zestawieniach Bankier.pl. r.
14.01.2019
Getin Bank wystartował z nową kampanią promującą „Lokatę na Nowe Środki” z oprocentowaniem 3,5%. W kampanii bank zachęca do oszczędzania „na przyszłość”. To piąta już odsłona kampanii zrealizowana w ramach platformy „Finanse na prostych zasadach”, bazującej na idei, że dzięki prostym zasadom oraz intuicyjnym produktom Getin Banku można łatwo i skutecznie stawiać czoło codziennym finansowym wyzwaniom.
10.12.2018
Getin Bank po raz kolejny został wyróżniony tytułem „Bank doceniony przez Klientów". Wyniki badania przeprowadzonego przez Monitor Satysfakcji Indywidualnych Klientów Banków 2018 zostały opublikowane na łamach dziennika „Parkiet”. W badaniu przeprowadzonym przez ARC Rynek i Opinia, banki były oceniane bezpośrednio przez Klientów. Getin Bank znalazł się w czołówce wszystkich kategorii.