31.07.2018
Oferta Specjalna „Bonus za aktywność” regularnie zwycięża w najważniejszych branżowych rankingach kont oszczędnościowych. Oferta okazała się bezkonkurencyjna także w lipcowych zestawieniach. Wyróżnia się oprocentowaniem 3,5% w skali roku oraz gwarancją jego niezmienności przez 12 miesięcy. Obecna edycja oferty specjalnej trwa do końca sierpnia br.
15.05.2018
Oferta Getin Banku - 3,5% na Koncie Oszczędnościowym zajęła I miejsce w rankingu najlepszych kont oszczędnościowych w maju 2018 r. opracowanym przez ekspertów Comperia.pl. Autorzy zestawienia wytypowali najatrakcyjniejsze oferty dla Klienta, który chce ulokować kwotę 10 tys. zł. na rachunku oszczędnościowym.
25.04.2018
Getin Bank zajął drugie miejsce w prestiżowym rankingu Złoty Bankier w kategorii głównej Złoty Bank – najlepsza wielokanałowa jakość obsługi. Bank został doceniony również w obszarze bezpieczeństwa, uplasował się na trzeciej pozycji w kategorii Bezpieczny Bank – Najlepsze praktyki. Organizatorami rankingu są Puls Biznesu oraz portal Bankier.pl.
02.03.2018
Getin Bank otrzymał tytuł Instytucja Roku 2017 w kategorii Najlepsza jakość obsługi w placówce. Zwycięzcy zostali wyłonieni na podstawie średniego wyniku z czterech edycji badania organizowanego przez portal MojeBankowanie.pl. Celem rankingu jest poprawa poziomu jakości obsługi Klienta oraz rozpowszechnianie najlepszych praktyk.
21.02.2018
W ramach promocji „5% zwrotu na prostych zasadach” osoby, które założą konto osobiste przez Internet w Getin Banku otrzymają zwrot 5% wartości płatności kartą lub BLIKIEM. Aby skorzystać z oferty specjalnej należy założyć Konto Proste Zasady w terminie od 19 lutego do 15 kwietnia 2018 r. Klienci, którzy przystąpią do promocji mogą zaoszczędzić nawet do 180 zł.