17.02.2020
W cyklicznym rankingu najlepszych kont oszczędnościowych opracowywanym przed redakcję „Pulsu Biznesu” zwyciężyła propozycja Getin Banku. Za największe atuty oferty „Bonus za aktywność” redakcja uznała oprocentowanie na poziomie 3,5 proc. oraz długi okres naliczania odsetek wynoszący 12 miesięcy. Wyróżniono również ofertę „Nowe środki na Elastycznym Koncie Oszczędnościowym”.
09.01.2020
Jak pożyczać taniej? Wraz z początkiem nowego roku Getin Noble Bank odpowiada na to pytanie i prezentuje preferencyjną ofertę kredytu gotówkowego z RRSO 8,3 proc. Bank oferuje kredyt nawet do 200 tys. zł na okres kredytowania aż do 10 lat z prowizją 0 proc oraz oprocentowaniem 7,99 proc. Oferta skierowana jest do obecnych oraz nowych Klientów banku, a gotówkę można przeznaczyć na dowolny cel.
09.01.2020
To już niemal tradycja. Getin Noble Bank siódmy rok z rzędu plasuje się na pozycji lidera w zestawieniu najlepszych banków według Polskiego Związku Firm Deweloperskich (PZFD). O wynikach rankingu decydują sami Klienci, czyli deweloperzy należący do PZFD. Jak co roku pod lupę wzięto najważniejsze elementy współpracy z bankami, wpływające na jakość obsługi inwestycji deweloperskich. Getin Noble Bank ponownie wyróżnił się wysokim standardem usług i elastycznością współpracy.
26.11.2019
Getin Noble Bank ułatwia klientom dostęp do swoich usług. Tylko na przełomie października i listopada br. bank otworzył kolejne cztery placówki o nowoczesnym wystroju i z nowymi funkcjonalnościami. Obecnie bank posiada blisko 200 oddziałów własnych, z czego 16 zlokalizowanych jest w największych Centrach Handlowych w Polsce. Wszystkie oddziały zapewniają dostęp do pełnej oferty banku, a także wsparcie wykwalifikowanego zespołu.
18.11.2019
Aplikacja mobilna Getin Noble Banku zyskuje nową funkcjonalność, z której szczególnie zadowoleni będą fani usługi BLIK. Bank uruchomia funkcję błyskawicznych przelewów na numer telefonu BLIK, umożliwiającą przelewanie środków bez konieczności posiadania numeru konta odbiorcy - wystarczy numer telefonu. Przelewy są darmowe i docierają do odbiorcy w tym samym momencie, bez względu na porę dnia, weekend czy święto.
12.11.2019
Getin Bank znalazł się w pierwszej 50-tce prestiżowego zestawienia „Top Marka 2019”, otrzymując tym samym wyróżnienie jednej z najsilniejszych medialnie marek w kraju. To już XII edycja największego na rynku rankingu medialności brandów, opracowanego przez magazyn „Press” oraz platformę „PRESS-SERVICE Monitoring Mediów”. Zestawienie obejmuje aż 500 marek z 50 branż.