07.06.2017
Getin UP, flagowe konto z oferty Getin Banku, zostało wyróżnione w rankingu najlepszych i najtańszych rachunków osobistych Bankier.pl. Autorzy zestawienia wzięli pod uwagę koszty prowadzenia konta, korzystania z karty płatniczej oraz dostępne premie pieniężne i bonusy, na które mogą liczyć Klienci.
06.06.2017
W sobotę, 3 czerwca br. ponad półtora tysiąca pracowników Getin Noble Banku, członków ich rodzin i przyjaciół wzięło udział w charytatywnej imprezie - V Biegu Fair Play. Tegoroczna edycja, podobnie jak poprzednie, to nie tylko rywalizacja sportowa, ale przede wszystkim chęć niesienia pomocy. Środki zebrane podczas imprezy pozwolą na wsparcie rehabilitacji 4-letniego Piotrusia, synka jednego z pracowników Banku. Partnerem Biegu Fair Play jest Fundacja Jolanty i Leszka Czarneckich.
21.04.2017
Getin Bank na trzecim miejscu prestiżowego rankingu „Złoty Bankier” w głównej kategorii „Najwyższa jakość obsługi we wszystkich kanałach kontaktu z klientem”. Bank zajął także drugie miejsce w kategorii „Karta kredytowa”. Statuetki „Złotego Bankiera” wręczono podczas uroczystej gali, która odbyła się 20 kwietnia w Warszawie. Organizatorem wydarzenia są Puls Biznesu oraz portal finansowy Bankier.pl.
14.04.2017
Oferta Getin Banku „Na dobry początek” znalazła się na trzecim miejscu zestawienia najlepszych kont oszczędnościowych kwietnia 2017. Ranking został opracowany przez ekspertów niezależnej porównywarki finansowej Comperia.pl. Autorzy zestawienia docenili atrakcyjne oprocentowanie konta oszczędnościowego Getin Banku.
31.03.2017
Getin Bank został liderem marcowego rankingu kredytów samochodowych, opracowanego przez analityków TotalMoney.pl. Oferta Banku zajęła pierwsze miejsce zarówno w zestawieniu rozwiązań dla sfinansowania aut nowych, jak i używanych. Eksperci portalu docenili niskie koszty kredytów oraz atrakcyjną wysokość miesięcznej raty.
15.03.2017
Aplikacja Getin Mobile jest teraz jeszcze bardziej przyjazna użytkownikom. Getin Bank wprowadził logowanie odciskiem palca, przelewy do ZUS i Urzędu Skarbowego, a także dostęp do płatności BLIK już z ekranu startowego, bez konieczności logowania się do serwisu.
10.03.2017
Getin Bank zachęca Polaków do odkładania pieniędzy i promuje konto oszczędnościowe „Na dobry początek”. Nowa kampania Banku ruszyła 10 marca i potrwa do 21 maja br. Jej główne hasło to „Ciesz się̨ spokojem, jaki dają oszczędności”. W ten sposób Getin Bank chce przekonać swoich obecnych i przyszłych Klientów, że dzięki oszczędzaniu mogą cieszyć się finansową stabilizacją i bezpieczeństwem.