23.11.2016
Konto Getin UP jednym z najlepszych na rynku według portalu TotalMoney.pl. Tym razem autorzy rankingu sprawdzili, który bank oferuje najlepsze warunki prowadzenia rachunku osobistego i korzystania z karty płatniczej. Getin Bank został wyróżniony za bezpłatne konto, darmowe wypłaty z bankomatów oraz atrakcyjny pakiet korzyści dodatkowych.
22.09.2016
W piętnastej edycji rankingu „Przyjazny Bank Newsweeka”, który jest najważniejszą oceną jakości obsługi bankowej w Polsce, Getin Bank zajął pierwsze miejsce. Zdobył ją w najbardziej prestiżowej kategorii „Bank  dla Kowalskiego”. Getin Bank znalazł się również na podium w kategorii „Bankowość internetowa”.
21.09.2016
Getin Noble Bank już po raz czwarty z rzędu został uznany przez Związek Firm Deweloperskich za najlepszy bank kredytujący inwestycje mieszkaniowe. Deweloperzy przyznali laur pierwszeństwa Getin Noble Bankowi w takich kategoriach jak szybkość rozpatrywania wniosków, zgodność ze wstępnymi warunkami, elastyczność oraz partnerskie traktowanie kredytobiorcy. Zestawienie powstało na podstawie ankiet przeprowadzonych wśród firm członkowskich PZFD, które oceniały banki pod względem współpracy w zakresie
20.09.2016
Konto "Getin UP Free" zostało uznane przez portal TotalMoney.pl najlepszym kontem dla studentów. Konto i karta do niego są całkowicie darmowe bez konieczności spełniania jakichkolwiek warunków. Ponadto Klient zyskuje bezpłatne przelewy przez Internet i nową Bankowość Mobilną. Również bez prowizji są wypłaty z bankomatów Euronet i PlanetCash, a po spełnieniu dodatkowych warunków ze wszystkich bankomatów w Polsce. Warto skorzystać też ze zniżki 10% w kinach Cinema City, a studenci otrzymujący styp
16.08.2016
W życiu młodego człowieka szczegóły i drobiazgi często odgrywają ogromną rolę, to one pozwalają mu odróżnić się od innych i wyrazić siebie. Czasem jest to kolorowy szalik, czasem zabawna przypinka na kurtce. Teraz może to być też jego karta płatnicza. Bo bank i karta do konta wcale nie muszą być nudne i poważne. Udowadnia to Getin Bank, który oferuje swoim najmłodszym Klientom nowe, atrakcyjne wizerunki kart płatniczych. Kampania „Płać fajniej z Getin UP Free” ruszyła w sierpniu.
10.08.2016
Getin Bank przygotował nową ofertę kont oszczędnościowych z oprocentowaniem 2,8% w skali roku przez 4 miesiące. Oferta jest dostępna do końca października br. dla nowych Klientów, którzy otworzą konto osobiste. Dla osób, które nie zdecydują się na konto osobiste, oprocentowanie wynosi 2,5% w skali roku. Oferta „Na dobry początek” to w tej chwili jedna z najatrakcyjniejszych propozycji kont oszczędnościowych na rynku bankowym. Nowa oferta jest wspierana szeroką kampanią marketingową m.in. w TV or
28.07.2016
84 pracowników Getin Noble Banku wzięło udział w kolejnej już edycji akcji honorowego krwiodawstwa Getin Crew, połączonej z rejestracją w bazie potencjalnych dawców szpiku. W dniach 25 i 27 lipca br. w centralach Banku w Warszawie, Wrocławiu i Katowicach pojawiły się specjalne punkty poboru krwi. Wszyscy ochotnicy przeszli niezbędne badania diagnostyczne, aby następnie wziąć udział w akcji. Dzięki ich zaangażowaniu nie tylko udało się powiększyć bazę dawców szpiku, ale też zebrać prawie 38 litró