Vouchery na kwotę 100 zł w ramach programu Bezcenne Chwile w Getin Banku

21.10.2020

W ramach promocji Klienci Banku, którzy zarejestrują swoją kartę kredytową Mastercard w programie Bezcenne Chwile, otrzymają aż 6800 punktów (100 zł) do wykorzystania u partnerów programu. Punkty można wymienić na dowolny cel, m.in. na vouchery do Circle K, Decathlon, Empik czy RTV Euro AGD.

Promocja potrwa do 31.12.2020 r. lub do wyczerpania puli 2000 nagród po 6800 punktów. Aby wziąć udział w promocji należy spełnić określone zasady. Klient musi posiadać aktywną i ważną kartę kredytową Mastercard, wydaną do umowy karty kredytowej zawartej po 30.06.2020 r. i nie później niż do 31.12.2020 r.

Wszyscy, którzy chcą wziąć udział w promocji, muszą także - do 15.01.2021 r. - przystąpić do programu Mastercard Bezcenne Chwile. Można to zrobić za pośrednictwem strony programu https://bezcennechwile.mastercard.pl/rejestracja-1 lub - w przypadku Klientów już zarejestrowanych w Programie – zarejestrować kartę do już istniejącego rachunku, po zalogowaniu na swoje konto w programie https://bezcennechwile.mastercard.pl/zaloguj-sie.

Ponadto Klienci muszą wyrazić zgody marketingowe określone w regulaminie promocji oraz, w przeciągu pierwszych 30 dni od przystąpienia/dodania karty do Programu Mastercard Bezcenne Chwile, dokonać zarejestrowaną kartą min. 5 transakcji bezgotówkowych na łączną kwotę co najmniej 100 zł oraz spełnić ten sam warunek podczas następnych 30 dni kalendarzowych. Punkty zostaną naliczone w terminie do 15 dni roboczych licząc od dnia spełnienia wszystkich warunków promocji i będą ważne przez 2 miesiące od dnia ich przyznania.

Regulamin promocji dostępny na stronie: https://www.getinbank.pl/klienci-indywidualni/karty/program-mastercard-priceless-specials