Biuro Prasowe

Getin Bank zaprasza na „Codzienne zakupy” w Biedronce

Getin Bank rozpoczął akcję „Codzienne zakupy”, w ramach której Klienci Banku mogą otrzymać 10% zwrotu wydatków za zakupy w sklepach sieci Biedronka. Promocja obejmuje rachunki opłacone bezgotówkowo, za pomocą aplikacji mobilnej iKASA. W ten sposób Klienci mogą zaoszczędzić nawet 50 zł miesięcznie.

Od 21 października br. wszystkie osoby posiadające konto osobiste w Getin Banku mogą zapłacić za zakupy w sklepach Biedronka za pomocą telefonu, bez konieczności posiadania gotówki. Warunkiem jest zainstalowanie na smartfonie dedykowanej aplikacji iKASA, połączonej z rachunkiem bankowym. Wszyscy nowi Klienci Banku, którzy zdecydują się na założenie Konta Słonecznego lub Getin UP, dodatkowo otrzymają zwrot 10% wydatków za opłacone mobilnie zakupy w sklepach sieci Biedronka. Promocja „Codzienne zakupy” potrwa do końca grudnia br.

Aplikacja umożliwiająca płatności mobilne w sklepach sieci Biedronka jest w pełni zintegrowana z kontem osobistym w Getin Banku. Przy dokonywaniu płatności należy podać kasjerowi jednorazowy kod, widoczny na ekranie telefonu. Po wprowadzeniu go do systemu przez pracownika sklepu Biedronka wystarczy zaakceptować transakcję, potwierdzając ją w aplikacji. Informacje o kwocie płatności są widoczne w historii rachunku, a Klient zachowuje pełną kontrolę nad swoimi wydatkami. Dzięki zastosowaniu systemu podwójnego szyfrowania w oparciu o najlepsze standardy kryptograficzne, iKASA gwarantuje najwyższy poziom bezpieczeństwa realizowanych transakcji.

„Współpraca z siecią sklepów Biedronka wpisuje się w realizację przyjętej przez nas strategii oferowania Klientom prostych i funkcjonalnych produktów i usług, działających w oparciu o nowoczesną bankowość internetową i mobilną. Wprowadzając promocję „Codzienne zakupy” chcemy zachęcić Klientów do korzystania z alternatywnych form płatności, o wiele wygodniejszych niż operowanie tradycyjną gotówką” – mówi Maciej Szczechura, Członek Zarządu Getin Noble Banku.

Płatności mobilne można realizować bez limitów kwotowych, we wszystkich sklepach sieci Biedronka. Szczegółowe informacje i instrukcja obsługi są dostępne na stronie  www.ikasa.com.pl

Regulamin promocji

Prace konserwacyjne w Bankowości Internetowej i Mobilnej

Szanowni Państwo,

Uprzejmie informujemy, że w związku z planowanymi pracami konserwacyjnymi od piątku 10.07.2015 r. od godziny 22.00 do niedzieli 12.07.2015r. do godziny 22.00 nastąpi przerwa w dostępie do Bankowości Internetowej i Mobilnej.

Dodatkowo informujemy, że w trakcie realizowanych prac karty płatnicze pozostaną aktywne z możliwością przeprowadzania transakcji.

Za wszelkie niedogodności przepraszamy.

Z poważaniem,
Getin Noble Bank S.A.