W jakim czasie muszę potwierdzić lub odrzucić operację?

Potwierdzenie autoryzacyjne jest ważne przez 6 minut od momentu wysłania. W tym czasie możesz zaakceptować lub odrzucić powiadomienie. Po upływie tego czasu, operacja zostanie automatycznie odrzucona, a w historii powiadomień zobaczysz ją oznaczoną statusem „przekroczony czas”. 

Czy odpowiedź była pomocna?