Getin Bank wprowadza zmiany do oferty „Darmowego Kredytu Gotówkowego”

08.04.2019

Getin Bank zaproponował swoim Klientom nowe warunki „Darmowego Kredytu Gotówkowego”. Bank oferuje nawet do 4 000 zł kredytu z równą i prostą ratą rozłożoną na 10 miesięcy. „Darmowy Kredyt Gotówkowy” w Getin Banku to również gwarancja pożyczki bez ubezpieczenia, prowizji i oprocentowania, a to oznacza, że Klient oddaje dokładnie tyle samo, ile pożyczył. RRSO wynosi 0%.

„Darmowy Kredyt Gotówkowy” Getin Banku to oferta, która nie obciąża kredytobiorcy żadnymi kosztami. W zależności od potrzeb, kwota kredytu może wynosić od 500 do nawet
4 000 zł. Okres spłaty wynosi 10 miesięcy. Propozycja Banku skierowana jest do osób, które na dzień złożenia wniosku nie posiadają relacji kredytowej z Getin Bankiem, tj. kredytu lub karty kredytowej lub posiadają taką relację nie dłużej niż od 30 dni. O kredyt mogą starać się zarówno obecni jak i nowi Klienci, ze stałym źródłem dochodu, zameldowani w Polsce.

- Od początku naszej działalności kierujemy się prostymi zasadami i taka też jest nowa oferta „Darmowego Kredytu Gotówkowego”. Minimum formalności, profesjonalne doradztwo oraz wysoka jakość obsługi. Dzięki takiemu podejściu, Klienci mogą liczyć na wypłatę środków nawet podczas jednej wizyty w placówce – mówi Anna Drożdżewska, Dyrektor Wydziału Kredytów Detalicznych w Getin  Noble Banku.

Żeby skorzystać z oferty należy wypełnić formularz zgłoszeniowy na stronie Getin Banku. Następnie, nie dłużej niż w 48 godzin, konsultant skontaktuje się w celu przedstawienia szczegółów kredytu oraz umówienia spotkania w wybranej placówce. Wystarczy dowód osobisty i jedna wizyta, żeby uzyskać wnioskowaną kwotę kredytu.