10.03.2020
Getin Bank uruchomił kolejną, VII już edycję promocji „Polecam Proste Zasady”. Dla Klientów przygotowano atrakcyjne nagrody w postaci bonów podarunkowych, do wykorzystania na Allegro oraz w sklepach Decathlon i Empik. Klient, który spełni warunki promocji, sam zdecyduje, jaki bon chce otrzymać. Tym razem maksymalna wartość nagrody dla Klienta polecającego wzrosła do 800 zł.
02.03.2020
Wysoka jakość usług private banking, dostępnych w Getin Noble Banku, dziewiąty rok z rzędu otrzymuje najwyższą ocenę w prestiżowym ratingu „Forbesa”. Bank został doceniony za bogatą i oryginalną ofertę, która odpowiada na potrzeby najzamożniejszych klientów. Propozycja Noble Banku uplasowała się również na piątym miejscu w Polsce w rankingu private banking przygotowanym przez magazyn „Euromoney”.
24.02.2020
Getin Bank poszerzył ofertę produktową o kompleksowe ubezpieczenie nieruchomości Mój Bezpieczny Dom. Jest to, po ubezpieczeniu podróżnym, drugi produkt z nowej linii biznesowej, którą Bank wprowadza do sprzedaży dla swoich klientów. Polisę można nabyć w prosty i szybki sposób za pośrednictwem Bankowości Internetowej, Mobilnej lub Contact Center. Mój Bezpieczny Dom oferuje szeroki zakres ubezpieczenia nieruchomości oraz w pełni indywidualny pakiet dostosowany do oczekiwań i potrzeb Klienta.
17.02.2020
W cyklicznym rankingu najlepszych kont oszczędnościowych opracowywanym przed redakcję „Pulsu Biznesu” zwyciężyła propozycja Getin Banku. Za największe atuty oferty „Bonus za aktywność” redakcja uznała oprocentowanie na poziomie 3,5 proc. oraz długi okres naliczania odsetek wynoszący 12 miesięcy. Wyróżniono również ofertę „Nowe środki na Elastycznym Koncie Oszczędnościowym”.
09.01.2020
Jak pożyczać taniej? Wraz z początkiem nowego roku Getin Noble Bank odpowiada na to pytanie i prezentuje preferencyjną ofertę kredytu gotówkowego z RRSO 8,3 proc. Bank oferuje kredyt nawet do 200 tys. zł na okres kredytowania aż do 10 lat z prowizją 0 proc oraz oprocentowaniem 7,99 proc. Oferta skierowana jest do obecnych oraz nowych Klientów banku, a gotówkę można przeznaczyć na dowolny cel.
09.01.2020
To już niemal tradycja. Getin Noble Bank siódmy rok z rzędu plasuje się na pozycji lidera w zestawieniu najlepszych banków według Polskiego Związku Firm Deweloperskich (PZFD). O wynikach rankingu decydują sami Klienci, czyli deweloperzy należący do PZFD. Jak co roku pod lupę wzięto najważniejsze elementy współpracy z bankami, wpływające na jakość obsługi inwestycji deweloperskich. Getin Noble Bank ponownie wyróżnił się wysokim standardem usług i elastycznością współpracy.