29.08.2018
Konto Proste Zasady zajęło trzecie miejsce w sierpniowym rankingu kont dla młodych opracowanym przez Money.pl. Eksperci portalu przeanalizowali oferty rachunków dla osób w wieku od 18 do 26 lat. Posiadacze Konta Proste Zasady, którzy nie ukończyli 26. roku życia, mają do dyspozycji bezpłatne konto osobiste bez dodatkowych warunków.
31.07.2018
Oferta Specjalna „Bonus za aktywność” regularnie zwycięża w najważniejszych branżowych rankingach kont oszczędnościowych. Oferta okazała się bezkonkurencyjna także w lipcowych zestawieniach. Wyróżnia się oprocentowaniem 3,5% w skali roku oraz gwarancją jego niezmienności przez 12 miesięcy. Obecna edycja oferty specjalnej trwa do końca sierpnia br.
15.05.2018
Oferta Getin Banku - 3,5% na Koncie Oszczędnościowym zajęła I miejsce w rankingu najlepszych kont oszczędnościowych w maju 2018 r. opracowanym przez ekspertów Comperia.pl. Autorzy zestawienia wytypowali najatrakcyjniejsze oferty dla Klienta, który chce ulokować kwotę 10 tys. zł. na rachunku oszczędnościowym.
25.04.2018
Getin Bank zajął drugie miejsce w prestiżowym rankingu Złoty Bankier w kategorii głównej Złoty Bank – najlepsza wielokanałowa jakość obsługi. Bank został doceniony również w obszarze bezpieczeństwa, uplasował się na trzeciej pozycji w kategorii Bezpieczny Bank – Najlepsze praktyki. Organizatorami rankingu są Puls Biznesu oraz portal Bankier.pl.