17.05.2021
Getin Noble Bank z kolejnym wyróżnieniem dla dobrego pracodawcy: Bank po raz trzeci zdobył nagrodę Best Quality Employer. W tegorocznej edycji organizatorzy szczególnie docenili działania rozwojowe podjęte przez Bank oraz budowanie angażującego środowiska pracy.
26.04.2021
Getin Noble Bank drugi rok z rzędu został nagrodzony tytułem Friendly Workplace. To wyróżnienie przyznawane przez redakcję MarkaPracodawcy.pl firmom, które mogą pochwalić się nowoczesnym podejściem do polityki personalnej i rozwoju pracowników.
13.04.2021
Getin Bank ruszył z promocją Aktywny Start skierowaną do nowych klientów banku, którzy otworzą Konto Proste Zasady. Promocja potrwa do końca czerwca 2021 r. lub do momentu zarejestrowania 2 500 uczestników. Na nowych klientów czekają atrakcyjne nagrody – karta podarunkowa na zakupy na Allegro lub bon na 30-dniowy dostęp do platformy Player.pl.
29.03.2021
Getin Bank zwyciężył w kategorii „Najlepsza Obsługa w Placówce” w 6. edycji projektu Instytucja Roku, organizowanej przez portal mojebankowanie.pl. Eksperci, oceniając jakość obsługi zwracali uwagę na te produkty, z których najczęściej korzystają klienci. Były to: konto osobiste, kredyt gotówkowy oraz produkty depozytowe.